VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Chiril Gaburici. I love Chişinău.
 Descarcă
Octombrie 2010, Nr. 78

Chiril Gaburici. I love Chişinău.

Comentează   |   Cuprins

Tradiţional, „VIP magazin” dedică ediţia din luna octombrie Chişinăului - în fiecare an, de ziua oraşului, am lansat proiecte inedite dedicate capitalei noastre dragi („Sex and the Chişinău”, „Chişinăul de ieri şi de azi”, „I love Chişinau”). Şi în acest an, continuăm tematica chişinăuiană cu proiectul „10 oameni frumoşi ai capitalei”, pentru care am ales zece personalităţi cunoscute ale Chişinăului, frumoşi nu numai la chip, dar şi la suflet, care fac lucruri minunate în munca lor de zi cu zi. Pe lângă frumuseţea fizică, sunt personalităţi deosebite, realizate în domeniul în care activează, sunt oameni cu stil şi gust, copiii unor familii la fel de frumoase ca şi ei, oameni, într-un cuvânt, dragi…

Al treile din acest proiect este Chiril Gaburici, manager general „Moldcell”, 34 de ani

>> Am reuşit până acum să realizez programul minim: am sădit copacul, am săpat fântâna, mi-am construit casa, mi-am găsit o soţie extraordinară, cu care creştem doi feciori dragi... şi... am fost numit în fruntea unei afaceri de milioane la doar 31 ani.

>> În drumul meu profesional sunt ghidat de două lucruri – dorinţa continuă de a învăţa şi competiţia.

>> Filosofia unui şef bun - elaborând strategii şi implementând proiecte grandioase să nu ignori detaliile, să consulţi experţii şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru deciziile luate.  

>> Compania pe care o conduc trebuie
să devină jucătorul numărul 1 în domeniul nostru, deoarece oferă servicii şi produse care asigură locuitorilor Moldovei confort şi un mod modern de viaţă, posedă cel mai calificat şi devotat personal, denotă respect pentru tradiţii şi valorile social-culturale.  

>> Îmi pare rău de faptul că ziua are doar 24 ore, insuficiente pentru a munci şi a sta cu familia.

>> Cursul vieţii de astăzi
este unul mobil.

>> Pe lângă efectele negative
aduse, criza economică mondială a deschis noi perspective şi oportunităţi. Criza a fost un exerciţiu de reevaluare a proceselor de lucru şi găsire a unor metode noi, optime de dezvoltare.

>> Mi-aş dori o afacere similară cu cea pe care o dirijez, în care obţinerea veniturilor să se conjuge cu satisfacţia personală.   

>> Un om puternic seamănă cu o stâncă
– calm şi cumpătat, măreţ în gândire, aspiraţii înalte, clar în viziuni, trainic şi durabil în decizii, admirat de oameni.

>> Nu-mi place violenţa, agresiunea şi lipsa de obiectivitate a presei de astăzi.

>> Casa mea este cel mai confortabil, cald şi drag loc în care îmi place să revin zi de zi.

>> Iubesc Chişinăul pentru că e foarte confortabil, mic şi mare în acelaşi timp, aglomerat şi cumpătat, verde şi în floare, reprezintă o comunitate unde mai toată lumea se cunoaşte – sentiment care îţi oferă siguranţă şi deschidere.

>> Îmi plac mai toate grădinile publice şi spaţiile verzi din oraş şi Teatrul „Mihai Eminescu”, de care mă leagă foarte multe emoţii trăite în timpul evenimentelor culturale de valoare, susţinute de „Moldcell” cu micul său scuar din preajmă.

>> Dacă aş putea, aş schimba în acest oraş drumurile, circulaţia rutieră pe străzi şi aş crea mai multe terenuri de joacă pentru copii.

>> Capitala îţi permite să fii mereu în centrul celor mai importante şi actuale evenimente – politice, sportive, culturale şi de divertisment. Chişinăul seamănă tot mai mult cu o capitală europeană, dar mai este nevoie de efort, de investiţii serioase în propria imagine. 

Proiect de Sergiu Gavriliţă.
Coordonator: Simion Ciochină.
Texte: Rodica Trofimov, Rodica Bileţchi, Irina Tribusean, Marcel Toma.
Fotografii: Igor Schimbător.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Trimite
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-5°